Rödljusterapi

Rödljusterapi, red light therapy är populärt i Sverige och hela världen. Det beror på att det infraröda ljuset har vetenskapligt bevisade fördelar för huden och hälsan. Inom medicinen, som hos dermatologer och fysioterapeuter, har infrarött ljus redan använts i decennier i form av lampor med olika storlek och kapacitet. Men den tekniken är föråldrad och har på senare år förbättrats med LED-teknik, som gör att hemmabehandlingar är både säkra och effektiva.

Innehållsförteckning

Rödljusterapi med ansiktsmask fungerar verkligen

Vill du få fastare hud med ett tydligt lyft och en minskning av fina linjer och andra ålderstecken? Då är Dr. Ninas LED-mask något för dig. LED-ljusterapi är en effektiv och säker behandling som kan hjälpa dig att uppnå dina hudvårdsmål. Masken använder en kombination av rött och blått ljus för att stimulera kollagenproduktionen, minska inflammation och förbättra blodflödet till huden.

Rött ljus är särskilt effektivt för att stimulera kollagenproduktionen. Kollagen är ett protein som ger huden dess struktur och elasticitet. När kollagenproduktionen minskar med åldern börjar huden tappa sin spänst och rynkor börjar bildas.

Blått ljus är effektivt för att minska inflammation och döda bakterier. Inflammation är en av de främsta orsakerna till akne och andra hudproblem.

Dr. Ninas LED Light Mask

Fördelar med rödljusterapi

Det finns en rad fördelar med LED-maskens rödljusterapi, som:

Infraröd lampa till ansiktet

Infrarött ljus är en kraftfull behandlingsmetod som har visat sig vara effektiv mot en rad olika hudproblem, bland annat akne. Ljuset tränger djupt in i huden och stimulerar cellförnyelsen, vilket kan bidra till att minska inflammation och läka akneärr. Förutom att bekämpa akne kan infrarött ljus också ge huden förnyad lyster och spänst. Ljuset ökar blodflödet och syretillförseln till huden, vilket gör att den ser mer frisk och fräsch ut. Dessutom kan det stimulera kollagenproduktionen, vilket kan bidra till att reducera rynkor och fina linjer.

Vår ansiktsmask med rödljusterapi är en enkel och effektiv lösning för dig som vill ha ett drömmigt salongsresultat utan att behöva lämna hemmet. Masken är utformad för att passa alla hudtyper och är enkel att använda. Du behöver bara sätta på masken i 15 minuter varje dag för att se resultatet. Varför inte uppleva effekten själv? ➤ Dr. Ninas LED Light Mask.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.