PRF-behandling i Göteborg

Har du hört talas om PRP eller PRF? PRF står för Platelet Rich Fibrin och kan kallas andra generationens PRP.

PRF är en 100% naturlig behandling där vi använder ditt eget blod med alla sina nyttiga tillväxthormoner, stamceller, vitaminer och mineraler för att stimulera huden till föryngring. 

Vi erbjuder PRF på vår klinik i Göteborg. 

PRF utnyttjar läkningsförmågan av blodet som dagligen regenererar vår kropp. Tekniken används inte bara inom skönhetsbranschen, utan även inom exempelvis ortopedi och tandvård, då man noterat att PRF också kan läka ben och brosk.

Innehållsförteckning

Den nya generationens vampyrbehandling

“Vampyrbehandlingen”, PRP, har funnits på marknaden i decennier. Men i jämförelse med den klassiska vampyrbehandlingen så är PRF en tjockare vätska som skapar en kraftigare och längre reaktion, och resulterar därför i en bättre stimulering och nybildning av huden än den traditionella vampyrbehandlingen.  

Båda behandlingarna stimulerar inte bara yttersta hudlagret, utan även ben, ligament och fettceller – allt som bidrar till att hålla uppe uppe hela ansiktets struktur. Resultatet blir en naturlig ansiktsföryngring, bättre struktur på huden och jämnare hudton.

 

Före och efter PRF

Before and after prf

 

Vi rekommenderar 1-3 behandlingar för bäst resultat. Därefter kan man upprätthålla resultatet med hjälp av en booster behandling var 1-2 år.

Eftersom behandlingen är helt naturlig finns det inga risker. Det går inte att vara allergisk mot materialet, och man kan därför inte få någon typ av reaktion. Man kan en lättare svullnad som går över efter ett par dagar och eventuellt något litet blåmärke.

Efter behandlingen kan du fortsätta med dina dagliga sysslor. Det första dygnet ska man undvika träning. Avstå bastu, solarium, direkt sol och spa den första veckan.

 

Hur fungerar PRF?

PRF står för Platelet Rich Fibrin. Genom att centrifugera blodet får man en klar vätska med hög koncentration av alla nyttiga beståndsdelar som vi har naturligt i blodet. Från tillväxthormon till stamceller, vitaminer och mineraler.

Normalt sett cirkulerar dessa i blodet och används där de behövs. Med denna behandling lägger vi nyttigheterna precis där vi vill ha dem.

 

Hur går en behandling med PRF till?

Först drar vi blod från din arm, det känns som ett vanligt blodprov och går likadant till. Därefter centrifugeras blodet och man får ut blodplättarna. 

Med hjälp av kanyler, trubbiga nålar som inte är vassa, injicerar vi PRF i området som ska behandlas.

PRF behandling Gothenburg

Boka tid PRF i Göteborg

Kontakta Dr. Nina i Göteborg för en konsultation för att se om PRF är rätt för dig.

Gör en PRF-behandling ont?

Nej, behandlingen är inte smärtsam men kan kännas lite obehaglig beroende på vilket område du vill behandla.

 

När kan jag se resultatet?

Plasman ligger under huden i 7-10 dagar. Under denna tid utsöndras alla hormoner och mineraler och huden påbörjar en nybildning/läkning.

Slutresultatet efter behandlingen ser du efter cirka en månad – då det kan vara dags för behandling nr 2.

 

Hur många behandlingar med PRF behöver man vanligtvis?

Vissa nöjer sig efter en behandling då man ibland kan se förbättring redan då. Det normala är dock att man upprepar behandlingen 2-3 gånger.

 

Är det bara ansiktet man kan behandla med PRF?

Man kan behandla hela kroppen med PRF. Men det är framförallt i ansiktet som PRF ger så fina resultat, och det är också oftast ansiktet som är aktuellt för hudförbättring. Man kan även behandla håravfall med PRF. 

 

Vad har ni för pris på PRF?

Priset varierar beroende på vilket område man vill behandla, men startar på cirka 2 000 kronor.

Se priser och boka.

 

Före och efterbilder för PRF-behandling

Bygger man volym med PRF?

Man får en liten volym med PRF, men inte mer än vad man haft innan. Det återställer bara volymförlust, men lägger inte till extra volym.

 

Vilka områden är bra att behandla med PRF?

Områden som lämpar sig extra bra med PRF är:

  • Under ögonen – för fastare hud med mindre rynkor 
  • Kinderna – stimulering av fettceller och påbyggnad av förlorad volym 
  • Läpparna – rynkiga läppar som förlorar volym med åldern

 

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.

folksam logo
Vad Säger Kunderna Om Oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar