Hos oss erbjuds du en kombination utav estetik och medicinsk vetenskap

Hos oss erbjuds du en kombination utav estetik och medicinsk vetenskap

Om Vår Klinik

Vårat team på DrNina.se består utav flera läkare som är specialiserade på skönhet & anti-aging. Vad menar vi med det?

Skönhet – vi förstärker och framhäver dina drag på ett naturligt sätt.

Anti-aging – målet med behandlingen är att reducera ålderstecken och stärka huden.

När vi behandlar dig utgår vi från dina förutsättningar, din hudtyp, genetik, m.m för att få fram de bästa resultaten för just dig.

Vi är inte kliniken som enbart följer de senaste trenderna och får alla kunder att se likadana ut.

Innan vi väljer att ta in behandlingar eller produkter försäkrar vi oss om att dessa är hälsosamma och inte för någon risk för skada på kort eller lång sikt.

Vi vidareutbildar oss ständigt och håller oss uppdaterade inom de senaste metoderna och behandlingarna.

Lär känna oss bättre:

Göteborg Klinik Tour

Vårt Team

Nina about us

Dr. Nina

Dr. Nina är grundare utav kliniken som startades 2015.

Innan dess jobbade hon på Sahlgrenska Sjukhus men kände snabbt att hennes passion låg inom estetisk medicin och att driva sitt egna företag.

Dr. Nina har över 10 års erfarenhet och expertis utav skönhetsbehandlingar.

Hon är känd för att vara perfektionist, med känsla för detaljer och harmoni. Målet med behandlingarna är ”Att ana – men inte se” , och hos Nina är du alltid garanterad naturliga resultat.

greta

Greta Öberg

Greta är vår nya medarbetare som vi valt ut med stor omsorg. Hon är legitimerad sjuksköterska och har ett stort intresse för hälsa och skönhet.

Som person är hon noggran och ordningssam; egenskaper hon har med sig när hon arbetar. Med känsla för detaljer, skapar hon naturliga resultat och lägger fokus på att förstärka de drag som kunden själv uppskattar.

Hon vill gärna använda sin kreativitet för att hjälpa dig att uppnå ditt drömresultat.

Dr. Carol Göteborg

Dr. Carolina

Dr Carolina är vårat stjärnskott har snabbt lyckats charma in sig hos sina kunder, pga sin förmåga att skapa struktur och form i ansiktet.

Efter att ha vidareutbildat sig med bland annat Dr Nina, Julie Horne samt Russian lips metoden, har hon nu hunnit skapa en egen läppteknik som snabbt blivit super populär hos våra kunder.

Hon är känd för vara otroligt lätt med handen och för sitt fina omhändertagande, så att du som kund känner dig helt avslappnad och trygg.

dr ailin göteborg

Dr. Ailin

Dr Ailin är en ambitiös, glad och energisk person som trots sin relativt unga ålder har hunnit bli specialistläkare inom allmänmedicin.

Hon har jobbat på DrNina.se under ett år och alla kunder har varit jätte nöjda. Dr Ailin skapar vackra resultat utefter kundens önskemål och duktig på att se vad som passar just dig.

Hos Dr Ailin kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. 

dr matilda oui

Matilda

Matilda är hudterapeut och grundare av Qui, som slog upp dörrarna år 2014.

Hon är alltid i framkant med de senaste behandlingarna inom skönhets branschen, och erbjuder marknadens bästa maskiner.

Matilda lägger stor vikt på säkerhet och väljer både personal och behandlingar med omsorg, så att du som kund kan känna dig helt trygg. 

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
Safe Clinic
Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.
folksam logo
IVO logo