Hos oss erbjuds du en kombination utav estetik och medicinsk vetenskap

Hos oss erbjuds du en kombination utav estetik och medicinsk vetenskap

Om Dr. Nina

Vi på Dr. Nina är stolta över att erbjuda en lyxig och professionell upplevelse som är skräddarsydd för att passa dina behov och önskemål.

Hos oss möts du av ett team läkare och sjuksköterskor som är specialiserade på skönhet och anti-aging. 

Vår passion för skönhet kombineras med den senaste tekniken och de bästa produkterna på marknaden – vi vill att varje behandling ger optimala resultat. Vi strävar inte bara efter att förbättra din yttre skönhet, utan också att ditt självförtroende och välbefinnande ska få en boost. Dr. Nina är inte kliniken som enbart följer de senaste trenderna och får alla kunder att se likadana ut.

När vi tar fram en behandlingsplan utgår vi alltid från dina egna förutsättningar – exempelvis din hudtyp och genetik, för att få fram de bästa resultaten för just dig. 

Det betyder inte att vi är blinda för omvärlden, tvärtom. Vi vidareutbildar oss ständigt och håller oss uppdaterade inom de senaste metoderna och behandlingarna.

Om vi väljer att ta in nya behandlingsformer eller produkter försäkrar vi oss alltid om att de är hälsosamma och riskfria på både kort och lång sikt.

Välkommen till vår klinik i Göteborg – se filmen

Vårt team

Nina about us

Dr. Nina

Dr. Nina grundade kliniken 2015. Innan dess jobbade hon på Sahlgrenska sjukhuset men kände snabbt att hennes passion låg inom estetisk medicin och att utforma sin egen verksamhet.

 

Dr. Nina har över 10 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar och är expert i ämnet. Hon är känd för att vara perfektionist, med fingertoppskänsla för detaljer och harmoni. Målet med hennes behandlingar är ”Att ana – men inte se” , och hos Nina är du alltid garanterad naturliga resultat.

 
greta

Greta Öberg

Greta är vår medarbetare som vi valt ut med stor omsorg. Hon är legitimerad sjuksköterska och har ett stort intresse för hälsa och skönhet. Som person är hon noggrann och ordningsam; egenskaper hon har med sig när hon arbetar.

 

Med sin känsla för detaljer skapar hon naturliga resultat och fokuserar alltid på att förstärka de drag som kunden själv uppskattar. Hon vill gärna använda sin kreativitet för att hjälpa dig att uppnå ditt drömresultat.

 
Petra

Petra Halling

Petra är legitimerad sjuksköterska och brinner för skönhet, estetik och skapande. Som person är hon lyhörd och noggrann med ett öga för detaljer och naturliga resultat.

Hennes mål är att återskapa och förfina utefter kundens önskemål, inte att förändra. För Petra är det viktigt att kunden känner sig väl omhändertagen, trygg och involverad genom hela behandlingen.

 
dr matilda oui

Matilda Alström

Matilda är hudterapeut och grundare av Qui, som slog upp dörrarna år 2014. Hon är alltid i framkant med de senaste behandlingarna inom skönhetsbranschen, och erbjuder marknadens bästa maskiner.

 

Matilda lägger stor vikt på säkerhet och väljer både personal och behandlingar med omsorg, så att du som kund kan känna dig helt trygg.

 

Kontakta Dr. Nina

Vi ser fram emot att välkomna dig till Dr Nina och att vara din partner på resan mot en vackrare och mer självsäker version av dig själv. Kontakta oss för att boka din konsultation så hjälper vi dig att uppnå dina skönhetsmål. Eller boka din tid redan idag!  

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.
Safe Clinic
Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.
folksam logo