Sunekos

Har du prövat olika ögon krämer utan att få det resultat du är ute efter? Börjar du få djupare rynkor under ögonen, mörkare ton eller slappare hud? Då kan sunekos 200 vara något för dig.

Sunekos200 är en ny och populär injektionsbehandling speciellt framtagen för huden runt ögonen. Med hjälp utav Sunekos bygger vi upp det känsliga området som hittills varit väldigt svårbehandlat.

Resultatet blir en jämnare ton, fräschare look och framförallt mindre framträdande linjer.

Påsarochmörkaringar

Påsar och mörka ringar under ögonen har länge varit svårt att behandla. Nu har det äntligen kommit en ny behandling som tagit marknaden med storm.

Sunekos 200 har vunnit flera priser för bästa injektionsbehandling 2019. Man kan använda Sunekos 200 överallt där man önskar bättre hud, men huden runt ögonen är ett område som Sunekos lämpar sig extra bra för.

Sunekos består utav en blandning av hyaluronsyra och patenterade proteiner som stimulerar till nybildning av kollagen och elastin. Den återfuktar därför huden och stramar upp den, vilket leder till jämnare hud med mindre påsar, rynkor och ljusare ton.

Hur går behandlingen till?

Sunekos injiceras i huden runt ögonen. Den går snabbt och gör inte särskilt ont. Man utför den i kur på 2-3 ggr med ca 1-2 veckors mellanrum.

Resultatet börjar synas ca 10 dagar efter första behandlingen, men hela kuren är rekommenderad för bäst resultat.

Hållbarheten efter färdig kur är ca 6-12 månader. Man rekommenderar en engångsbehandling efter 6 månader för att upprätthålla bäst resultat.

Dela Denna Sida
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp