Sunekos i Göteborg

Har du prövat olika ögon krämer utan att få det resultat du är ute efter? Börjar du få djupare rynkor under ögonen, mörkare ton eller slappare hud? Då kan sunekos 200 vara något för dig.

Sunekos200 är en ny och populär injektionsbehandling speciellt framtagen för huden runt ögonen. Med hjälp utav Sunekos bygger vi upp det känsliga området som hittills varit väldigt svårbehandlat.

Resultatet blir en jämnare ton, fräschare look och framförallt mindre framträdande linjer.

Innehållsförteckning

Sunekos Behandling

Påsar och mörka ringar under ögonen har länge varit svårt att behandla. Nu har det äntligen kommit en ny behandling som tagit marknaden med storm.

Sunekos 200 har vunnit flera priser för bästa injektionsbehandling 2019. Man kan använda Sunekos 200 överallt där man önskar bättre hud, men huden runt ögonen är ett område som Sunekos lämpar sig extra bra för.

Sunekos består utav en blandning av hyaluronsyra och patenterade proteiner som stimulerar till nybildning av kollagen och elastin.

Den återfuktar därför huden och stramar upp den, vilket leder till jämnare hud med mindre påsar, rynkor och ljusare ton.

Sunekos kan effektivt behandla ett brett spektrum av symptom på åldrande som inkluderar:

Sunekos erbjuder följande fördelar för huden:

Hur går behandlingen till?

Sunekos injiceras i huden runt ögonen. Den går snabbt och gör inte särskilt ont. Man utför den i kur på 2-3 ggr med ca 1-2 veckors mellanrum.

Resultatet börjar synas ca 10 dagar efter första behandlingen, men hela kuren är rekommenderad för bäst resultat.

Hållbarheten efter färdig kur är ca 6-12 månader. Man rekommenderar en engångsbehandling efter 6 månader för att upprätthålla bäst resultat.

Före och efter sunekos

före och efter sunekos

Finns det några biverkningar?

Precis efter behandlingen är man svullen vid injektions sticken, men denna svullnad lägger sig oftast någon timme efter behandlingen. Blåmärken kan också förekomma.

Samråd är en viktig del av behandlingsprocessen för att du kan förstå Sunekos behandling med Dr. Nina i Göteborg. Detta är att fastställa om fördelarna med behandlingen uppvägs av eventuella biverkningar. Under ett samråd kommer dina egenskaper, som ditt intresseområde och din medicinska status, att bedömas. Din Dr.Nina kommer att kunna diskutera om denna behandling är lämplig för dig, liksom alla lämpliga alternativa behandlingar.

Dr.Nina kommer att diskutera eventuella biverkningar, frågor du kan ha och eventuell eftervård du ska följa innan du har behandling.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

Kliniska Studier

Kliniska prövningar har visat att hyaluronsyraprodukter på egen hand kan orsaka biovrititalisering i huden. Detta stimulerar fibroblaster, men tillsatsen av aminosyrorna är som att lägga extra bränsle till en eld.

Deras närvaro stimulerar och riktar sig direkt till de ECM-fibroblaster som är viktig när det gäller att bygga upp dermala skikten i huden. Deltagare i försök rapporterade förbättringar i rynkor, hudplumpness och hydratisering, liksom en lyftningseffekt.

Du kanske också är intresserad av:

Safe Clinic
Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.
folksam logo
Vad Säger Kunderna Om Oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar