Lanluma Ansiktsbehandling:

DEN ULTIMATA KOLLAGENSTIMULATORN

Vi är stolta över att vara en av Sveriges första klinik som erbjuder Lanluma ansiktsbehandlingar, den ultimata kollagenstimulering produkten för ansiktsvolym.

Lanluma är en naturlig poly-L-mjölksyra produkt som hjälper dig som förlorat volym i hela ansiktet och samtidigt önskar mer spänst i huden. Lanluma läggs i specifika områden i ansiktet för att skapa lyft och uppstramning.

Resultaten blir naturliga och kan hålla i upp till 5 år.

Poly-L-Mjölksyra, huvudingrediensen i Lanluma, har använts säkert och effektivt inom kosmetisk medicin i mer än 30 år. Det är samma ingrediens som används i märket Sculptra.

Lanluma anses vara den bästa och mest effektiva behandlingen för ansikts atrofi, förlust av mjukvävnad och fett i någon del av kroppen och återställande av fett som har förlorats på grund av yttre och inre åldrande.

innehållsförteckning

Lanluma används för:

Vad är Lanluma Ansiktsbehandling?

LanLuma är en injektionsbehandling som skapar volym och fastare hud över tid. Det tar ca 1 månad för att man ska börja se resultat, men fortsätter i verka i upp till 6 månader efter behandlingstillfället. “Lanluma Face” kommer i 15 ml behållare som man lägger i specifika områden för en full face rejuvenation.

 • Kinderna
 • Nasolabialveck
 • Hela nedre delen av ansiktet inkl käklinjen
 • Tinnningarna

Behandlingen syftar till att stimulera kollagenproduktionen i de behandlade områdena, förbättra ansiktshudens struktur, fasthet och övergripande utseende.

Boka tid Lanluma i Göteborg

Vad är skillnaden mellan fillers och Lanluma?

MMedan fillers bestående av hyaluronsyra är en mer naturlig produkt då hyaluronsyra återfinns i vår egen hud, så finns det begränsningar till vad den kan göra. Den skapar inte fastare hud, ingen direkt kollagenstimulering. Lanluma ger mer en generell volymökning i hela ansiktet och inte punktvis som fillers. En annan skillnad är också att fillers med hyaluronsyra går att bryta ner direkt om det skulle ske komplikationer, vilket man inte kan göra med Lanluma. Det är därför viktigt att välja en mycket rutinerad och erfaren behandlare.

Är Lanluma bättre än Sculptra?

Lanluma är en vidareutveckling utav sculptra kan man säga, eftersom samma personer som grundande sculptra, startade ett nytt företag med produkten Lanluma efter ett par år. Mekanismen är densamma och även innehållet. Dock håller Lanluma ca 1-2 år längre än sculptra.

Vilket fillers håller längst?

De mest långvariga produkterna för ansiktet kan hålla i upp till 3 år. Dessa är oftast kollagenstimulatorer, som Lanluma och Radiesse.

Kan Lanluma icke-kirurgiska ansiktslyft kombineras med andra behandlingar?

Ja, hyaluronsyra fillers eller botulinumtoxininjektioner (som Botox®) kan användas med Lanluma för att förbättra resultaten ännu mer. Vissa anti-aging produkter för ansiktet fungerar direkt, men Lanlumas vackra resultat tar lite längre tid att visa. Under hela din konsultation hjälper Dr. Nina dig alltid att planera behandlingen direkt på vår klinik i Göteborg.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

Vilka är fördelarna med att Lanluma?

 1. Ansikte: Lanluma hjälper dig att släta ut medeldjupa till djupa linjer i ansiktet, öka kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet.
 2. Celluliter: På grund av  Lanlumas förmåga att både skapa volym och kollgenstimulering, är den effektiv mot celluliter på lår och rumpa.
 3. Rumpa/Hipdips: Lanluma är väldigt populär som bodyfiller och skapar vackra fylliga resultat samtidigt som de ser väldigt natuligt ut.
 4. Överarmar: Lanluma kan hjälpa till med slapp hud och få överarmarna att se bättre ut.

Risker med Lanluma

Lanluma Face är inte en riskfri behandling. Kom ihåg att alltid boka in en konsultation innan behandlingen så vi informerar och går igenom alla risker med dig. Lanluma är inte reversibel vilket betyder att man inte kan ta bort den vid akuta eller sena komplikationer. Man bör därför vara helt medveten om riskerna innan man väljer behandlingen. Det farligaste med Lanluma, som med all typ av fillers, är om det skulle hamna inuti kärl och skapa ocklusion. Vi på Drnina.se har inte varit med om detta förut. Vi utför alltid behandlingen med trubbig cannula vilket minskar riskerna för ocklusion. Förutom detta finns det risk för att det bildas små knölar. Det är därför viktigt att följa eftervården vilket innebär:
 • Massage i 2 veckor efter behandlingen (vi går igenom på plats hur du bäst utför detta)
 • Inget bad på 1 vecka efter behandlingen
 • Ingen direktsol, bastu, solarium eller spa på 48 h efter behandlingen
 • Ej flyga 1-2 veckor efter behandlingen
 • Ingen träning på 48 h efter behandlingen

Gör Lanlumas ansiktsbehandling ont?

Lanluma ansiktsbehandlingar är relativt smärtfria. Lokalbedövning används för att minimera obehag.

Du kanske också är intresserad utav:

Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas.

Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.

Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.

folksam logo
Vad säger kunderna om oss?
Dela Denna Sida
botox gothenborg
Kosmetisk BTX
botox Mot Svettning cover
Medicinsk BTX
gummy smile göteborg social
Gummy Smile