Topilase

Topilase® är en banbrytande produkt som vi vet att många utav er kommer glädjas åt ! Äntligen kan vi slippa den smärta som ofta är förknippat med hyaluronidase i injektionsform. Topilase är nämligen hyalase utan nålar. 

Topilase har revolutionerat området estetisk medicin genom att förse kliniker i Göteborg med ett nytt tillvägagångssätt för att korrigera felplacerad eller migrerad fillers baserat på hyaluronsyra.

Behandlingen är ett icke-invasivt alternativ till det traditionella injicerbara hyalaset, där vi kan korrigera små asymmetrier och brister utan några biverkningar. En av de bästa sakerna med Topilase är att det låter dig kontrollera resultaten av din filler behandling. 

I den här artikeln kommer vi att prata om den nya tekniken bakom Topilase och hur den kan hjälpa dig som funderar på att att börja med fillers behandlingar eller fixa behandlingar som redan har gjorts.kr

Innehållsförteckning

Vad är Topilase?

Topilase är en lösning som har både hyaluronidas och växtbaserade ingredienser som aloe vera, lavendel och helichrysum. Den har framställts på sådant sätt att den penetrerar huden när vi masserar in krämen där vi har tidigare fillers.

Det ger oss ett nålfritt alternativ att bryta ner hyaluronsyra, om än på en mycket mer subtil nivå än med den injicerbara versionen.

Dr Nina i Göteborg säger: “Den löser inte upp fillers helt och hållet, men minskar på det.”

Det är en skonsammare behandling än hyalase injektioner, och har hittills inte resulterat i några biverkningar som allergier, svullnad, blåmärken eller andra besvär. 

I en pilotstudie fick ett antal kvinnor som hade problem med sina läppar och/eller området under ögonen efter att ha fått fillers, mellan en till tre omgångar Topilase. Försökspersonerna var 23 till 54 år gamla med ett varierat utbud av hudtyper. Majoriteten av dem såg de drabbade områdena förbättras efte

Boka tid Topilase Behandling i Göteborg

Kontakta Dr. Nina i Göteborg för en konsultation för att se om Topilase är rätt för dig.

Så funkar det

När du kommer till oss på DrNinas i Göteborg, undersöker vi först området som ska behandlas med topilase. Om vi anser att du är en bra kandidat för behandlingen kan vi starta behandlingen direkt.

Ett par droppar topilase appliceras på din migrerade fillers och vi utför sedan specifika masserande rörelser för att topilaset ska tränga ner genom huden. Krämen är behaglig och känns ingenting. Du kan gå hem direkt efteråt utan någon rodnad eller svullnad.

Hur snabbt fungerar den?

Hur snabbt Topilase fungerar beror på många saker, till exempel hur djupt din gamla fillers placeras, hur stor mängd fillers som använt och samt vilket märke du behandlats med. 

Ofta tar det 4-5 dagar innan man noterar resultat. 

3 behandlingar krävs med 7 dagars mellanrum för bäst resultat (inkluderat i priset).

Vilka tillstånd behandlar den?

Topilas är speciellt utformad för att behandla ojämnheter i läppar och under ögonen i samband med filler injektioner. Detta inkluderar:

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

Hur kan topilase förbättra fillers resultaten?

Förutom att korrigera migrerad fillers, kan vi även använda Topilas till att förbättra eller finjustera  resultaten av dina fillers behandlingar. Genom att applicera en liten mängd Topilase på området kan vi ändra på storlek och form något, vilket resulterar i ett ännu mer naturligt och tillfredsställande utseende för kunderna.

Framförallt passar det bra för tunnhudade områden, som läpparna och under ögonen, där vi ibland tenderar att se vissa ojämnheter.

Topilas vs hyaluronidas 

Bortsett från att dela ett nyckelenzym, kan de två produkterna inte jämföras eftersom Topilase klassificeras som en kosmetisk kräm och regleras som sådan, medan injicerbart hyaluronidas är ett läkemedel.

I händelse av komplikationer i samband med fillers eller om fillers injicerats djupt under hudytan krävs alltid hyalase injektioner.

Om du har använt stora mängder fillers innan som migrerat under lång tid så rekommenderar vi fortsatt injektioner.

Topilase passar extra bra

Tala med en erfaren läkare i Göteborg för råd om den bästa behandlingen för ditt specifika fall.

Är Topilase säkert?

Behandlingen har visat sig ge naturliga resultat, vilket är en betydande fördel för patienter som söker subtila förbättringar.

Den har heller ingen risk för blåmärken. På studier gjord hittills har topilase aldrig resulterat i allergier eller andra besvär, dock är preparatet nytt och större studier behöver genomföras innan man kan garantera någon säkerhet 

Du kanske också är intresserad av:

Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.

Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.

folksam logo
Vad säger kunderna om oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar
göteborg hyalase
Hyalase
trådlyft behandling Göteborg
Trådlyft