Vad är en Radiesse-behandling & Vilka områden kan man behandla?

Radiesse är en volymgivande och långvarig kollagenstimulerande fillers. Denna filler används för att skapa konturer i ansiktet.

Radiesse består av kroppseget kalciumhydroxiapatit. Kalciumhydroxiapatit är ett mineral som förekommer naturligt i ben och tänder. Denna typ av filler används därför med fördel på eller nära vårt skelett för att skapa skarpare ansiktskonturer eller återställa volym. Det ger mer långvariga och naturliga resultat som kan hålla i ungefär ett till 2 år.

Table of Contents

Boka tid Radiesse Göteborg

Klicka nedan för att boka tid för fillers i Göteborg

Vad behandlar Radiesse?

Allra bäst tycker vi om Radiesse till käklinjen och käkvinklarna. Detta beror på att käkvinklarna är ett område där vårt skelett ofta urkalkas med åldern, och leder till problem med hängande hud och hamsterpåsar. Genom att bygga upp käklinjen motverkar vi dessa problem.

Vanliga områden att behandla är:

Radiesse-pris I Göteborg

1,5 ml – 5490 kr

3 ml – 9990 kr

Radiesse-behandling varierar i pris, eftersom det beror på området som du ska behandla, mängden produkt som krävs för att uppnå perfekta resultat, samt om du väljer att lägga till andra behandlingar under ditt besök. Boka gärna en konsultation på vår Göteborgs Klinik så vi ser vilken mängd Radiesse som passar just dig. Med det sagt så behövs de oftast 2 sprutor, dvs 3 ml för att få bäst effekt på  käkvinklarna/käklinjen.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

När ser du resultat från Radiesse-behandlingen?

Med Radiesse får du omedelbart en volymgivande effekt. Därefter kommer du kunna se ytterligare effekt i form av ökad elasticitet i huden efter 1-3 månader.  

Hur länge håller Radiesse?

Radiesse håller i ca 18 månader.

Vissa patienter önskar uppföljningsbehandlingar sex till sju månader efter sina första injektioner för att öka på eller förlänga resultaten.

Kommer jag att behöva undvika något efter behandling?

I de flesta fall krävs minimal ansträngningar från dig efter att ha fått Radiesse-injektioner. Du kan bli ombedd att undvika träning, bastt, solarim samt direkt sol under de första 24 till 48 timmarna, men du kan återuppta dagliga flesta aktiviteter direkt.

Du kan uppleva ömhet, lätt svullnad samt eventuella blåmärken.

Jämfört med andra fillers

Radiesse vs. Hyperdilute Radiesse

Radiesse ger en omedelbar volymökning. Den är perfekt för att lyfta och förstärka områden som kinderna, hakan, käklinjen, samt att förbättra huden på händerna Du kommer att märka skillnad direkt.

Du kanske har hört talas om Hyperdilute Radiesse. Det fungerar subtilt över tid. Vi använder det inte detta eftersom vi tror att Lanluma är bättre för känsliga områden där Hyperdilute vanligtvis används, t.ex. nacke, nyckelben, armar och ben.

Radiesse ger omedelbar effekt medan Lanluma är mer gradvis för känsliga områden. Vi kan skräddarsy det bästa alternativet beroende på dina specifika mål.

Kontakta oss gärna om du har några andra frågor! Vi berättar gärna mer om hur vi säkert och effektivt kan fräscha upp din look.

Radiesse vs Profhilo

Radiesse erbjuder mer omedelbar volymförbättring medan Profhilo främjar gradvis förbättring av hudens kvalitet och fasthet.

Radiesse Bieffekter

De vanligaste biverkningarna är svullnad, smärta, rodnad, blåmärken och klåda. Dessa är gemensamma för de flesta kosmetiska ingrepp som involverar en injektioner. De är ofta övergående inom 1-2 veckor. 

Kan man ta bort Radiesse om man inte är nöjd?

Huvudingrediensen är kalciumhydroxiapatit. Därför kommer den inte att reagera på hyaluronidas och du kan inte ta bort Radiesse.

Sista takeaway

Radiesse fillers kan återställa förlorad volym i ansiktet och jämna ut rynkor fina linjer. Behandlingen är snabb och oftast smärtfri. Även om Radiesse-injektioner inte är permanenta, varar resultaten ofta ett 18 mån eller mer och uppföljningsbehandling är alltid ett alternativ.

Radiesse är bara en av många fillers på marknaden. En konsultation hos oss kan hjälpa dig att avgöra om det är den bästa vägen för att uppfylla dina mål.

På Dr Ninas klinik i Göteborg har vi lång erfarenhet av en mängd olika fillers, inklusive Radiesse. Kontakta oss för ett möte idag.

Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.

folksam logo
Vad säger kunderna om oss?
Dela Denna Sida
botox gothenborg
Botox för Rynkor
lip flip göteborg
Lip Flip
botox Mot Svettning cover
Mot Svettning