Hudvård

Tycker du att din hud känns lite tråkig, och hade önskat få lite uppfräschning och lyster? Då kan medicinsk hudvård vara något för dig.

Med medicinsk hudvård menas resultatinriktade hudvårdsbehandlingar där vi använder oss utav aktiva ingredienser för att förbättra hudstrukturen. Och med aktiva ingredienser menar vi att de är vetenskapligt bevisade att göra skillnad.

Men denna typ av hudvård, kan vi öka hudens kollagen syntes och på så sätt föryngra huden, eller behandla en rad olika hudproblem så som acne ärr, stora porer, eller slapp hy.  Vi har även speciellt framtagna behandlingar för huden under ögonen, ett område som ibland behöver lite extra kärlek.

Vi har valt att jobba med hudvård som injiceras in lite djupare i huden, och på så sätt skapar kraftigare resultat än sedvanliga ansiktsbehandlingar. Eftersom alla våra behandlingar tillför rikligt med fukt under huden, skapar de en enorm lyster och glans.

Beroende på budget, hudproblem och önskat resultat, skräddarsyr vi dina behandlingar efter önskemål. Här nedan kan du läsa lite om vad vi har att erbjuda.

Safe Clinic
Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.
folksam logo
IVO logo
Vad säger kunderna om oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar