Hudvård Behandling i Göteborg

Tycker du att din hud känns lite tråkig, och hade önskat få lite uppfräschning och lyster? Då kan medicinsk hudvård vara något för dig.

Med medicinsk hudvård menas resultatinriktade hudvårdsbehandlingar där vi använder oss utav aktiva ingredienser för att förbättra hudstrukturen. Och med aktiva ingredienser menar vi att de är vetenskapligt bevisade att göra skillnad.

Men denna typ av hudvård, kan vi öka hudens kollagen syntes och på så sätt föryngra huden, eller behandla en rad olika hudproblem så som acne ärr, stora porer, eller slapp hy.  Vi har även speciellt framtagna behandlingar för huden under ögonen, ett område som ibland behöver lite extra kärlek.

Vi har valt att jobba med hudvård som injiceras in lite djupare i huden, och på så sätt skapar kraftigare resultat än sedvanliga ansiktsbehandlingar. Eftersom alla våra behandlingar tillför rikligt med fukt under huden, skapar de en enorm lyster och glans.

Beroende på budget, hudproblem och önskat resultat, skräddarsyr vi dina behandlingar efter önskemål. Här nedan kan du läsa lite om vad vi har att erbjuda.

Boka tid Hudvård i Göteborg

Klicka nedan för att boka tid för Hudvård i Goteborg

Fördelarna med att besöka Dr. Ninas klinik i Göteborg för medicinska hudvårdsbehandlingar inkluderar:

Människor som vill se bättre ut bör gå till en medicinsk hudvårdsklinik för bästa möjliga upplevelse. 

För att ge patienterna en föryngrande upplevelse kombinerar medicinska spabehandlingar enkelheten hos ett kliniskt kontor med den fridfulla miljön hos ett spa. 

Medicinska spabehandlingar kan ta hand om dina viktigaste kosmetiska problem, oavsett om du letar efter en ansiktslyftning, hårbehandling eller ansiktsbehandling.

Här är några av de viktigaste fördelarna med att gå till en medicinsk hudvårdsklinik:

Nkirurgiska anti-aging behandlingar

Du kan känna dig mer säker på ditt utseende genom att dra fördel av utbudet av icke-kirurgiska anti-aging behandlingar som finns på Dr. Ninas klinik. De kan hjälpa dig att minska utseendet på slapp hud, fina linjer och rynkor i ansiktet. 

Flera procedurer finns tillgängliga på din lokala Göteborgsklinik, inklusive Botox-injektioner. De erbjuder också procedurer som ger dig ett fräscht utseende, som sunekos och dermapen.

Du kan gå hem samma dag efter eventuell behandling du får.

Rlösa långsiktiga hälsotillstånd

Du kommer att återta kontrollen över din sömn och uppleva lindring från kroniska hälsoproblem som sömnlöshet. En stor fördel med medicinska spakliniker måste vara att eliminera sömnlösa nätter.

Medicinska spa kan erbjuda alternativa behandlingsalternativ som skiljer sig från ett traditionellt recept och kan hjälpa dig att hantera trauman från tidigare olyckor eller medicinska tillstånd, såsom hjärtproblem. 

Dessutom kan professionella medicinska spatjänster skräddarsys efter dina behov.

Så till och med något så enkelt som att hantera din vikt på ett medicinskt spa kan förbättra din långsiktiga hälsa.

Snabba resultat med deras banbrytande teknik

Kliniken erbjuder banbrytande tjänster baserade på teknik som kan ge en tydlig bild av din hälsa genom ett batteri av medicinska tester. Resultaten av dessa tester kommer sedan att visa dig vilka terapier, vanor och kost som är bäst för dig.

Dr Ninas klinik i Göteborg går utöver traditionella ansiktsbehandlingar och massage genom att erbjuda lite mer.

Med hjälp av den senaste forskningen och experimenten tillhandahåller de kliniska tjänster som är i linje med modern medicin. De använder modern teknik och friskvårdsprogram som är gjorda just för dig baserat på dina kost- och hälsobehov.

Llångvariga resultat

Dr. Nina och hennes personal övervakar och godkänner behandlingarna, så resultaten är bättre än på ett vanligt dagspa. 

Du kommer att få chansen att gå över din medicinska bakgrund och återhämtningsmål vid ditt första besök så att specialisterna kan ta fram en behandlingsplan.

Detta görs för att säkerställa att både din kondition och estetiska mål uppnås på ett sätt som kommer att förbättra din livskvalitet. 

Safe Clinic
Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.
folksam logo
Vad säger kunderna om oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar
dermapen göteborg
Dermapen
profhilo behandling
Profhilo
sunekos göteborg
Sunekos