Profhilo

Profhilo är en ny revolutionerande behandling som har tagit marknaden med storm. Den är perfekt för dig som upplever att huden blivit lite slapp och vill boosta huden med så mycket fukt och näring som möjligt ! Profhilo har vunnit flera olika priser för bästa injicerbara produkt, och vi bara älskar den för att den får oss att se så fräsch ut !

Fastare hud, fukt och mindre rynkor med Profhilo

Upplever du att din hud börjar förlora sin spänst och blivit lite slapp på vissa ställen? Kanske börjar du notera skuggor och djupheter som nasolabialveck, eller ”hamsterpåsar”. Man känner att man hade önskat kunna dra huden bakåt några m.m. Ofta är inte detta det allra lättaste att korrigera och det finns egentligen inte någon ”quick fix”. Man kan behöva utföra flera olika sorters behandlingar för att uppnå gott resultat.

Profhilo är en injektionsbehandling, där man sprutar in en ny sorts naturligt förekommande hyaluronsyra under huden. Hyaluronsyran sprider sig därefter under huden, och förutom att ge rikligt med fukt, stimulerar den våra celler till att producera mer kollagen, elastin och fett celler som vi förlorar med tiden.

Det är den enda behandlingen som finns i dasläget, som stimulerar alla 3 ovannämnda cell typer, och det är också därför den resulterar i fastare hud. Andra behandlingar stimulerar oftast bara kollagen, som framförallt ger effekt på det yttersta hudlagret. Profhilo har vunnit flera olika priser för bästa injicerbara produkt och vi bara älskar den!

Hur går Profhilo till?

En profhilo spruta räcker till antingen ansikte eller hals (eller andra delar av kroppen om man önskar, som exempelvis händer.) Man får totalt 10 små stick och behandlingen går snabbt och kallas ofta för den nya ”lunch break behandlingen”. Ofta ser det ut som små myggbett precis där man stuckit, men dessa lägger sig efter ca 30 min.

Hur är Profhilo hållbarhet?

Profhilo bör göras i kur på 2 ggr med ca 1 månads mellanrum för att uppnå synbart resultat. Därefter är det bra att underhålla behandlingen ca 1-2 ggr per år. Den behöver då inte göras i kur utan en behandling brukar räcka.

Vad kan man få för biverkningar av Profhilo?

Profhilon är en relativt säker behandling med få biverkningar. Ofta får man bara en liten svullnad på stick stället som är borta inom en timme. Små blåmärken kan förekomma men är ovanligt. Du kan leva precis som vanligt, men bör undvika att träna det närmsta dygnet.

Dela Denna Sida
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Upptäck Behandlingar
läppförstoring
Fillers Läppar
trådlyft behandling Göteborg
Trådlyft
Rynkbehandling gothenborg
Rynkbehandling