Profhilo i Göteborg

Profhilo är en ny revolutionerande behandling som har tagit marknaden med storm. Den är perfekt för dig som upplever att huden blivit lite slapp och vill boosta huden med så mycket fukt och näring som möjligt!

Innehållsförteckning

Profhilo har vunnit flera olika priser för bästa injicerbara produkt, och vi bara älskar den för att den får oss att se så fräsch ut !

Boka tid Profhilo i Göteborg

Klicka nedan för att boka tid för Profhilo i Goteborg

Hur profhilo fungerar

Upplever du att din hud börjar förlora sin spänst och blivit lite slapp på vissa ställen? Kanske börjar du notera skuggor och djupheter som nasolabialveck.

Man känner att man hade önskat kunna dra huden bakåt några m.m. Ofta är inte detta det allra lättaste att korrigera och det finns egentligen inte någon ”quick fix”. Man kan behöva utföra flera olika sorters behandlingar för att uppnå gott resultat.

Profhilo behandling i Göteborg finns på vår klinik.

Profhilo är en injektionsbehandling, där man sprutar in en ny sorts naturligt förekommande hyaluronsyra under huden.

Hyaluronsyran sprider sig därefter under huden, och förutom att ge rikligt med fukt, stimulerar den våra celler till att producera mer kollagen, elastin och fett celler som vi förlorar med tiden.

Det är den enda behandlingen som finns i dasläget, som stimulerar alla 3 ovannämnda cell typer, och det är också därför den resulterar i fastare hud.

Andra behandlingar stimulerar oftast bara kollagen, som framförallt ger effekt på det yttersta hudlagret. Profhilo har vunnit flera olika priser för bästa injicerbara produkt (citat) och vi bara älskar den!

Före och Efter Resultat

Profhilo för nacke och käkar

Profhilo är en fantastisk behandling för att motverka slapp eller rynkig hud i nacken som käkar och i dekolletageområdet.

När Profhilo är strategiskt placerad över områden med slapp hud i nacken, kan vi skapa ett hållbart lyft och dra åt huden under käklinjen.

Profhilos högkoncentrerade formulering kommer att stimulera och öka naturlig kollagen- och elastinproduktion när den sprids vid injektion.

Resultatet är en hals som ser smidigt strukturerad och fast ut med en självlysande, återfuktad glöd.

Hur går Profhilo till?

En profhilo spruta räcker till antingen ansikte eller hals (eller andra delar av kroppen om man önskar, som exempelvis händer.) Man får totalt 10 små stick och behandlingen går snabbt och kallas ofta för den nya ”lunch break behandlingen”.

Ofta ser det ut som små myggbett precis där man stuckit, men dessa lägger sig efter ca 30 min.

Hur lång tid tar det för Profhilo att arbeta?

2 behandlingar rekommenderas för bästa resultat. Behandlingarna är 4 veckors mellanrum och de bästa resultaten är synliga 4 veckor efter den andra behandlingen.

“Det ska hålla i din hud i upp till 28 dagar, men kommer att fortsätta att gynnas eftersom det stimulerar ditt kollagentillförsel”, säger Dr. Nina.

Hur är Profhilo hållbarhet?

Profhilo bör göras i kur på 2 ggr med ca 1 månads mellanrum för att uppnå synbart resultat. Därefter är det bra att underhålla behandlingen ca 1-2 ggr per år. Den behöver då inte göras i kur utan en behandling brukar räcka.

Boka tid Profhilo i Göteborg

Klicka nedan för att boka tid för Profhilo i Goteborg

Vad kan man få för biverkningar av Profhilo?

Profhilon är en relativt säker behandling med få biverkningar. Ofta får man bara en liten svullnad på stick stället som är borta inom en timme.

Små blåmärken kan förekomma men är ovanligt. Du kan leva precis som vanligt, men bör undvika att träna det närmsta dygnet.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

Cykla in och Upptäck Profhilo: 3 Nycklar till Strålande, Ung Hud!

Är behandlingen smärtsam?

Det finns ett visst obehag som med alla injektioner. På Göteborg kliniken appliceras bedövande kräm generöst och injektionerna är noggrant gjorda för att minimera smärta eller obehag.

Är Profhilo bättre än Botox?

De 2 går inte att jämföra.

Profhilo ges inte i pannan, till att börja med (det område som Botox oftast används för att behandla). Effekterna av Profhilo känns mer subtila jämfört med Botox eller till och med fillers, eftersom behandlingen är utformad för att ge hyn en övergripande boost.

Safe Clinic
Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.
folksam logo
Vad Säger Kunderna Om Oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar