Body Fillers

Äntligen har vi tagit in en filler som är ämnad för kroppen!

Body fillers som det också kallas, har funnits ett tag, men vi har valt att vänta med att ta in något tills vi hittat ett märke som känns helt rätt.

”Vanlig” kropps fillers har nämligen visat sig ha sena inflammatoriska reaktioner (exempelvis Hyacorp), och även om många utav er har efterfrågat detta, så vill vi inte riskera att ta in något ohälsosamt.

Vilket märke för kropps fillers använder ni?

Vi har valt att ta in Lanluma body fillers. Detta är en vidare utveckling av Sculptra, som funnits i marknaden länge och är välbeprövat.

Skillnaden mellan Lanluma och Sculptra är i princip att man med Lanluma kan fylla större volym till ett billigare pris.

Hur fungerar Lanluma ?

Lanluma är ingen fillers baserad på hyaluronsyra som ger volym direkt. Den innehåller PLLA – eller poly L lactic acid – som på ett naturlig sätt stimulerar kroppens egna kollagenbildning och gör den tjockare och fylligare.

Rumpförstoring före och efter

Rumpförstoring före efter

Hur lång tid tar det innan man ser resultat utav Lanluma?

Det tar ca 4-6 veckor för Lanluma att producera synligt resultat. Den fortsätter dock att verka upp till 9 månader efter behandlingen.

Fungerar Lanluma bra mot celluliter?

Ja! Eftersom Lanluma stärker huden inifrån kommer man få både fastare hud och mindre celluliter.

Hur många behandlingar utav Lanluma krävs?

För att man små få bäst volym som håller så länge som möjligt rekommenderar vi 3 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.

Om man bara är ute efter huduppstramning och inte mycket volym, så räcker det med enbart en behandling. Resultatet håller då i ca 1-2 år.

Hur länge håller resultatet av Lanluma ?

Resultatet efter en Lanluma håller ca 2-5 år.

Vilka områden kan man behandla lanluma med ?

Vad är skillnaden mellan detta och BBL?

En BBL eller brazilian Butt Lift är en kirurgisk behandling. Detta kan inte jämföras med en kirurgisk behandling som ger mycket mer volym än body fillers – men är samtidigt väldigt riskabelt.

Tiden det tar för återhämtning är också mycket längre efter en kirurgisk behandling. Med Lanluma kan du återgå till dagliga aktiviteter direkt.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

Vad finns det för restriktioner efter behandlingen ?

Efter behandlingen kan du vara öm i det behandlade området, ha lite blåmärken, svullnad och rodnad. Detta lägger sig efter 2-3 dagar.

Undvik att basta, bada i bassäng/hav , eller sola på ca 5-7 dagar efter behandlingen.

Ingen hård träning på 1 vecka, lättare träning går bra efter 2 dagar.

Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.

folksam logo
IVO logo
Vad Säger Kunderna Om Oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar