Hudvård

Allt du vill veta om hudvårdande behandlingar! Vi erbjuder avancerade medicinska behandlingar för den ömtåliga huden i ansiktet. Här kan du läsa allt du behöver veta inför ditt besök, eller om du bara är intresserad av att lära dig ändå. Vi är experter på populära behandlingar som microneedling och vill gärna dela med oss av vår kunskap.

Tveka inte att kontakta oss om du saknar svar på något annat!

LED ljusterapi

Läs mer om LED light therapy. Det är en relativt ny behandlingsform som många redan har tagit till sina hjärtan. Du känner säkert igen den vita plastmasken med rött ljus. Tidigare var behandling med LED ljusterapi bara tillgängligt hos dermatologer och på salonger för behandling av olika hudåkommor. Läs mer

Rödljusterapi

Läs mer om rödljusterapi. Red light therapy är populärt i Sverige och hela världen. Det beror på att det infraröda ljuset har vetenskapligt bevisade fördelar för huden och hälsan. Inom medicinen, som hos dermatologer och fysioterapeuter, har infrarött ljus redan använts i decennier i form av lampor med olika storlek och kapacitet. Läs mer

Vampyrbehandlingen

Har du hört talas om kändisfavoriten – vampyrbehandlingen? Om inte så har du säkert sett bilder på Kim Kardashian eller någon annan, men något som ser ut som blod i ansiktet. Håll i dig nu – det är blod. Fortsätt läsa för att lära dig mer om vampyrbehandlingen. Läs mer.

Hudföryngring

Med åldern tappar huden sin spänst, man får rynkor och huden i ansiktet upplevs slapp och hängande. Men det finns många behandlingar som råder bot på problemet. Här går vi igenom några av de absolut bästa hudföryngrande behandlingarna som vi erbjuder hos Dr. Nina. Läs och se vilken behandling som passar dig bäst! Läs mer.

Jämnare hudton

Vem önskar sig inte en jämnare hudton? Det roliga är att det finns så många olika typer av behandlingar för att uppnå det! Det går att välja den som passar just dig, boka tid så pratar vi om vad som passar bäst för dig. Läs mer för att lära dig mer om vad du kan göra åt ojämn hudton. Läs mer.

PRF vs. PRP

PRP och PRF – vad är egentligen mest effektivt? Det är populära behandlingar hos oss på Dr.Nina och många vill lära sig mer. Här förklarar vi hur båda behandlingarna bidrar till att reparera huden och föryngra den med hjälp av superämnen som finns naturligt – i ditt eget blod! Läs mer.

PRF vs. Fillers

PRF och fillers är olika typer av behandlingar som används för att minska ålderstecken. Men vad är egentligen bäst – och för vem? Om du funderar på vilken metod som passar dig bäst kan du läsa mer här, och lära dig allt för att kunna göra ett informerat val. Läs mer.