Trådlyft i Göteborg

Tycker du att din hud har blivit lite slapp på vissa ställen? Kanske har du börjat notera djupare veck i ansiktet, så som nasolabialveck, marionett linjer eller ”hamsterpåsar”?

Ibland önskar man att man hade kunnat dra huden bakåt en aning, och nu äntligen är detta möjligt med en trådlyft behandling i Göteborg.

Innehållsförteckning

Vad innebär ett trådlyft?

Trådlift är en relativt ny behandling i skönhetsindustrin (citat), som har blivit alltmer populär på grund av de fina resultaten kan uppnås utan att ta kirurgisk ingrepp eller andra rynkbehandlingar.

Under en trådlyftbehandling använder vi oss utav kirurgiska, helt nedbrytningsbara trådar som läggs under huden för att antingen dra huden bakåt en aning, eller skapa lokal kollagen stimulering på områden som blivit rynkiga och slappa.

Minitrådlyft före och efter resultat

Vad är det för skillnad mellan minitrådlyft och vanligt trådlyft?

Ett minitrådlyft, trots namnet, resulterar inte i något lyft.  Det är små tunna trådar som man lägger under huden på utvalda ställen. DettaI skapar kraftig kollagen stimulering och kan hjälpa till att släta ut rynkor. Vanliga områden att behandla är rökrynkor runt munnen, skrattrynkor på kinden eller rynkor under ögonen.

Ett vanligt trådlyft skapar det traditionella ”lyftet”. Trådarna är något grövre och innehåller små krokar (hullingar) som fäster i huden. Dessa trådar dras sedan bakåt för att skapa ett lyft.

Hur går en trådlyftsbehandling till?

Innan behandlingen ingår alltid en konsultation för att prata om vad du önskar för resultat samt vad du kan förvänta dig utav behandlingen. Vi räknar hur många trådar du behöver för att kunna uppnå bäst resultat.

Bedövning injicerar för att minimera obehagskänslor. Ett insticks hål görs med nål, som trådarna sedan förs in i. Trådarna fäster i huden och vi drar sedan huden bakåt så gott de går.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.

Gör en behandling med trådlyft ont?

Eftersom vi bedövar området ska behandlingen inte göra ont, men kan kännas lite obehaglig.

Hur lång tid tar ett trådlyft?

Hela behandlingen inklusive konsultationen tar ca 1h på vår klinik i Göteborg.

Hur länge håller en behandling med trådlyft?

Själva trådarna ligger under huden under ca 6-8 månader. Eftersom de skapar en kollagen stimulans, håller resultatet även efter trådarna är borta. Vi brukar säga att resultatet utav ett trådlyft håller ca 1-2 år (källa).

Boka tid Trådlyft i Göteborg

Klicka nedan för att boka tid för Trådlyft Goteborg

När ser man resultat utav trådlyfts behandlingen?

Resultatet utav behandlingen syns direkt, men fortsätter att förbättras de närmsta veckorna. Slutresultatet är synligt efter ca 8-12 veckor när nytt kollagen har hunnits bildas.

Hur känns det direkt efter behandlingen?

Efter behandlingen kan området kännas lite stramt, speciellt när man gör vissa rörelser/grimaser.

I vissa fall kan det uppstå små veck i huden, dessa brukar ha jämnat ut sig efter 1-2 veckor. Lättare ömhet kan förekomma men är inget märkvärdigt.

Kan jag gå tillbaks till jobbet efter ett trådlyft?

Eftersom blåmärken kan förekomma samt att man behöver tejpa på instickshålen, kan det kännas skönt att gå hem och vila efter behandlingen. Det är helt ok att jobba dagen efter behandlingen om man behöver.

Minitrådar Proffs

Mini trådar
trådar Göteborg

Vad finns det för risker med ett trådlyft?

En trådlyftbehandling är relativt riskfri. Blåmärken och lättare svullnad kan förekomma efter behandlingen. I sällsynta fall kan man få infektion i området, speciellt om man inte sköter eftervården.

Kan jag göra ett trådlyft om jag är gravid eller ammar?

Nej, vi rekommenderar att du låter bli alla sorts skönhetsbehandlingar till efter graviditet och amning?

När ska man inte göra ett trådlyft?

Du som behandlas ska vara frisk, inte stå på några blodförtunnane eller immunulogiska mediciner. Du bör heller inte ha aktiv akne, infektion eller grova ärr i området som ska behandlas.

Vad ska jag tänka på efter ett trådlyft?

Efter ett trådlyft vill vi att trådarna ska vävas samman med huden, och du behöver därför undvika all träning under minst 1 vecka. Upp till en månad kan det vara bra att träna lite lättare, samt att undvika tandläkarbesök där du behöver gapa stort under en längre tid.

Kan jag sminka mig efter ett trådlyft?

Direkt efter behandlingen ska smink undvikas. Behöver du sminka över blåmärken dagarna efter behandlingen, behöver detta göras väldigt försiktigt och med så liten kraft som möjligt.

Kan jag förstora läpparna med ett trådlyft?

Det går att lägga minitrådar i läpp konturen, för att markera dessa en aning. Det passar dig som egentligen inte vill ha större läppar, utan bara lite mer definition.

Kan jag lyfta ögonbrynen, ella foxy eyes, med trådlyft?

Ja, det går bra att lyfta ögonbrynen med trådar. Behandlingen kallas ofta för foxy eyes, cat eyes eller liknande, då man också kan lägga en tråd vid utsidan om ögat för att lyfta svansen på ögonlocket.

Trådlyft Pris i Göteborg

Klicka här för att se våra trådlyft pris i Göteborg. Följ oss på Instagram och lär dig om nya kampanjer.

Du kanske också är intresserad av:

Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer.

folksam logo
Vad Säger Kunderna Om Oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar