Belkyra mot Dubbelhakan

Äntligen kan vi sluta oroa oss över den ultimata selfie förstöraren – dubbelhakan!

Många utav oss kan relatera till hur jobbigt det känns att ha underhudsfett hängandes ner ifrån ansiktet, och har länge drömt om en väldefinierad käklinje. Inte nog med att dubbelhakan verkligen inte är charmig, så får den oss också att se äldre ut. Tyvärr är den inte alltid så lätt att motionera bort och man kan behöva ta hjälp utav andra medel.

Förr i tiden kunde detta bara åtgärdas med hjälp utav operation och fett sugning, vilket många gånger orsakade fula ärr och ojämna resultat. Folk drog sig från att genomgå såpass stora åtgärder och man valde helt enkelt att låta dubbelhakan vara.

Nuförtiden finns det som tur är icke-kirurgiska behandlingar som minskar dubbelhakan och andra fett-depåer, varav Belkyra ett utav de starkaste alternativen.

Vad är Belkyra?

Belkyra är en injektionsbehandling som bryner ner fett depåer permanent. Belkyra innehåller deoxykolsyra, en syra som man finner naturligt i våra gallblåsor. En av gallans uppgifter i kroppen är att bryta ner fettet vi äter, och det har man nu kunnat utnyttja genom att utforma syran syntetiskt (utan några humana eller animala produkter).

 

Är belkyra bättre eller kybella?

Kybella är det amerikanska varumärket för Belkyra.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen går snabbt och smidigt. Efter en konsultation som alltid ingår i behandlingen, ritar vi upp området som skall behandlas. Små mängder (4 ml) Belkyra sprutas in jämnt fördelat under hakan. Sammanlagt blir det ca 15-20 stick som tar mindre än 5 minuter.

Gör en Belkyra behandling ont?

De flesta tycker att sticken kan kännas en del. Smärtan kan efterliknas små geting-stick. Dock går själva behandlingen över snabbt, och efter behandlingen lägger vi på kylande is som lugnar huden. Smärtan är oftast över på 1-2 minuter. Vi brukar rekommendera att man tar 1 Ipren och 2 Alvedon ca 1 timma innan planerat besök.

Kan man gå till jobbet efter en Belkyra behandling?

Efter en Belkyra behandling brukar området svullna upp relativt kraftigt under 2-3 dygn. Det är därför skönast att inte ha något planerat efter din behandling. Dock kan du utföra dagliga aktiviteter precis som vanligt och det finns inga egentliga restriktioner efter behandlingen.

När ser man resultat utav en Belkyra behandling?

Resultatet syns ca 6-8 veckor efter behandlingen.

Hur många Belkyra behandlingar krävs för att få bort dubbelhakan?

Hur många behandlingar som krävs är individuellt och beror på hur stor fett ansamling man har samt ens egna förutsättningar. De flesta utav våra kunder är nöjda efter 1-2 behandlingar. Upp till 6 behandlingar behandlingar kan krävas.

Vad kan man få för biverkningar utav Belkyra?

Alla som behandlas med Belkyra kommer uppleva en svullnad under hakan. Upp till 7 dagar är svullnaden påtaglig och går därefter succesivt ner, men hakan kan fortsatt kännas något fast och stram. Man kan även få en tillfällig domnad i det behandlade området. Lättare ömhet kan förekomma.

Kan man använda Belkyra i andra områden?

Ja, envisa fett depåer går att behandlas alldeles utmärkt med Belkyra.

Dela Denna Sida
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Upptäck Behandlingar
läppförstoring
Fillers Läppar
lip flip göteborg
Lip Flip
Rynkbehandling gothenborg
Rynkbehandling