Microtox

Tycker du att din hud är lite trött och glåmig och behöver extra lyster? Då är en microtox den bästa behandlingen för dig. Rekommenderas framförallt inför högtider och/eller till vår och sommar då man gärna vill gå utan smink.

 

Har du ett stort event du ska gå på och vill vara extra fin i huden, eller vill du ha naturlig lyster och kunna bära mindre smink? Då kan microtox vara ett alternativ för dig.

Under en microtox behandling stämplar vi in en cocktail med små doser utav rynk behandling (varav namnet microtox), hyaluronsyra och vitaminer. Resultatet blir en jämnare ton, lyster och mindre talg och svett produktion så att du slipper bli glansig och svettig på dina event.

Behandlingen gör inte ont och har ingen downtime, du kan gå direkt till festen samma kväll.

Hur går behandlingen till?

I en microtox behandling fyller vi en liten behållare med små mängder rynk behandling (varav namnet microtox), hyaluronsyra (skinbooster) och filorgas kraftiga serum som innehåller vitaminer och mineraler.

Vi stämplar sedan in blandningen med hjälp ett 20 tal av små guldpläterade nålar som är ca 0,5 cm djupa. Nålarna går inte lika djupt som en klassisk microneedling behandling, och skapar därför inte lika stor nybildning av kollagen. Den ger däremot lyster och fräschhet direkt

Utan några biverkningar eller ”down -time”. Du är redo att gå till festen direkt samma kväll, och resultatet håller i ca 3 månader.

Planerar du på att göra någon annan form av behandling, som exempelvis ansiktsbehandling, laser eller liknande, kan du planera in detta 2 veckor efter din fillers behandling.

Dela Denna Sida
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp