Kindben Fillers i Göteborg

Tänk på detta som din kompletta guide till kindfyllmedel, inklusive injektionsalternativ, potentiella risker och priser i vår Göteborg klinik.

Innehållsförteckning

Kinder

Kinderna är en viktig del av vårt ansikte och en hjärtformad ansiktsform med skarpa, väldefinierade kindben har alltid ansetts vackert.

Med hjälp utav kindben fillers bestående utav hyaluronsyra (fukt), kan vi skapa volym i ansiktet. Man kan använda fillers i djupa rynkor och veck, samt till att ska definition eller symmetri i ansiktet.

Fillers passar utmärkt att använda i kinderna, som består av både kind “äpplet” (innersta delen av kinden under ögonen), samt kindbenen, som är den yttersta delen av kinden.

Före och Efter Kindben Fillers

fillers kindben
kindben före efter
före efter kindeben göteborg

Vad kan fillers i kinderna göra för ditt ansikte?

Fillers i kinderna kan användas till att skapa definition och markerade kindben, samt till att återställa förlorad volym.

Fillers Kindben

När vi behandlar kindbenen på vår Göteborg klinik, utgår vi från dina naturliga linjer och kurvor och framhäver dragen på ett vackert sätt.

Man kan säga att fillers i kindbenen utgår ifrån samma princip som man använder vid sminkning, då man använder skuggor för att markera ansiktets drag. Man får alltså en naturlig highlighter.

Kinderna

Förutom att definiera kindbenen, kan fillers läggas i kindäpplet”,  den innersta delen utav kinden. Detta område är bland de första delarna i ansiktet som vi förlorar volym i när vi åldras.

Huden över kinden blir slapp, och börjar hänga över det vi kallar nasolabialvecken. Genom att lägga fillers i kinden, återställer vi förlorad volym och får genast ett fräschare och piggare utseende, och nasolabialvecken minskas som bonus.

Hur går behandlingen till?

Om det första gången du behandlas hos oss, eller om det är din första kindbensbehandling, behöver du boka in en konsultation på vår Göteborg klinik. Detta kan göras både på plats, samt via telefon. Det går även utmärkt att maila oss, och gärna skicka med bilder, så kan vi hjälpa till att vägleda dig.

Väl på plats på kliniken fyller du i en journal, och vi diskterar vilka resultat du önskar uppnå samt vilka förväntningar du kan ha.

Kinderna Markeras

Kindbenen behandlas oftast med en tunn nål, och fillersen vi använder innehåller lidokain (tandläkarbedövning). Detta hjälper till att minska på obehag. Generellt sätt så gör inte fillers behandling i kinderna särskilt ont.

 

Vill man behandla kindäpplet istället, görs detta med en kanyl. En kanyl är en trubbig nål som inte penetrerar kärl. Man använder kanyl för att minska på riskerna med behandlingen.

Hur länge håller fillers i kinderna?

Fillers håller alltid längre och längre ju fler gånger man behandlas. Generellt sett håller det mellan 6 mån – 1 år vid första behandlingstillfället, och mellan 1-2 år vid andra behandlingstillfället.

Hur ser jag ut direkt efter behandlingen?

Resultatet utav behandlingen syns direkt. Ofta är man något mer svullen direkt efter behandlingen än vid slutresultatet efter 14 dagar. Då är behandlingen läkt och fillern har integrerats i huden.

Mindre blåmärken kan förekomma, men är inte jättevanligt.

Vad ska jag tänka på efter min kindbens behandling?

Efter kindben fillers kindben behandling ska man undvika träning, bastu, solarium och direktsol i 24 h. Man ska även undvika att sova på ansiktet i 1-2 nätter efter behandlingen, för att inte riskera att platta till resultatet.

Vem är rätt kandidat för kind fillers?

Hur ska jag välja den bästa behandlaren för kindben fillers?

När du väljer din behandlare i Göteborg, är det viktigt att se till så att läkaren eller sjuksköterskan har många bra recensioner ifrån sina kunder.

Se till så att behandlaren inte är helt ny utan har erfarenhet utav injektioner, helst flera år.
Det viktigaste är att hen är läkare eller sjuksköterska, med god kunskap att hantera komplikationer om detta mot förmodan skulle ske.

Alla behandlare är unika, och vissa har ett estetisk öga för behandlingarna.

Titta på före efter bilder men förlita dig inte enbart på dem.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!

Hur mycket kostar kindbensfiller hos er?

På vår klinik i Göteborg kostar 1 ml kinder filler 4490kr.

Hur ska jag välja den bästa läkaren/sjuksköterskan för kind fillers?

När du väljer din kindbens behandlare i Göteborg, är det viktigt att se till så att läkaren eller sjuksköterskan har många bra recensioner ifrån sina kunder.

Se till så att behandlaren inte är helt ny utan har erfarenhet utav injektioner i kinden, helst flera år.
Det viktigaste är att hen är läkare eller sjuksköterska, med god kunskap att hantera komplikationer om detta mot förmodan skulle ske.

Alla behandlare är unika, och vissa har ett estetisk öga för behandlingarna. Speciellt när det gäller kindben.

Titta på före efter bilder men förlita dig inte enbart på dem.

Du kanske också är intresserad av:

Safe Clinic

Kunder som väljer oss vill känna sig trygga när de behandlas. Vi som jobbar med injektioner är alla läkare med den högsta tänkbara kunskap man kan ha om ansiktets anatomi och hur man hanterar komplikationer. Våran klinik har både patient och ansvars försäkring så att du kan känna dig säker under din behandling.

folksam logo
Vad säger kunderna om oss?
Dela Denna Sida
Upptäck Behandlingar
näskorrigering göteborg cover
Näskorrigering
tear trough behandling gothenborg cover
Tear Trough
Fillers i Käklinjen
Fillers i Käklinjen