Vad är vampyrbehandling?

Har du hört talas om kändisfavoriten – vampyrbehandlingen? Om inte så har du säkert sett bilder på Kim Kardashian eller någon annan, men något som ser ut som blod i ansiktet. Håll i dig nu – det är blod. Fortsätt läsa för att lära dig mer om vampyrbehandlingen.

Innehållsförteckning

Allt om vampyrbehandlingen!

Behandlingen går ut på att patientens egen plasma injiceras i huden. Plasman tas från patientens arm och innehåller blodplättar samt röda och vita blodkroppar. Dessa beståndsdelar påskyndar läkning, förstärker immuniteten och bidrar till normala funktioner och ämnesomsättning. När man injicerar plasman i huden stimuleras produktionen av tillväxtfaktorer och därför ökar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Tre komponenter som är mycket viktiga för en hud med ett hälsosamt, fräscht, ungdomligt utseende.

Vampyrbehandling för ansiktet och håret

PRF och PRP är de egentliga namnen på vampyrbehandlingen, där PRF kan ses som den mest uppdaterade versionen av samma behandlingsform.

Resultatet av vampyrbehandlingen i ansiktet är synliga redan efter första behandlingen, men störst resultat ser man vid upprepade tillfällen. Vi rekommenderar 1-3 behandlingstillfällen.

Vampyrbehandlingen är också en ofta använd metod för att råda bot på håravfall. 

Använder man behandlingen mot håravfall kan man se ett markant resultat efter upp till fem tillfällen.

Detta är PRP och PRF

PRP står för Platelet Rich Plasma och är en metod för att stimulera hårväxten. Som metod har PRP använts i många år för att behandla kroppen, huden och bota håravfall. Det är därför en trygg och välbeprövad behandlingsform. PRF är en vidareutveckling av PRP och står för Platelet Rich Fibrin. Precis som PRP är det ett 100% naturligt sätt att uppnå friskare och mer levande hud och motverka hårbortfall.

Det här resultatet man kan vänta sig av vampyrbehandlingen

Resultatet av vampyrbehandlingen i ansiktet är en synbart uppstramad hud och ett lyft redan efter första behandlingen. Vampyrbehandlingen:

Boka tid för konsultation med Dr. Nina

Boka din tid hos oss på Dr. Nina! Vid en konsultation går vi igenom dina önskemål och vi får möjlighet att berätta om allt vi kan erbjuda dig.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.