LED ljusterapi

LED light therapy är en relativt ny behandlingsform som många redan har tagit till sina hjärtan. Du känner säkert igen den vita plastmasken med rött ljus. Tidigare var behandling med LED ljusterapi bara tillgängligt hos dermatologer och på salonger för behandling av olika hudåkommor. Idag är vi på Dr. Nina glada över att kunna erbjuda en mask för hemmabruk. Tekniken ger fina resultat över tid, därför är det så bra att kunna använda hemma istället för att gå till en behandlare varje gång. Genom att investera i en LED mask ökar möjligheterna till de riktigt fina resultaten och det blir också ekonomiskt fördelaktigt.

Dr. Ninas LED Light Mask

Innehållsförteckning

LED ljusterapi är bra för

LED-masken uppskattas av de flesta som testar den så det är inte konstigt att den är så populär. Några av alla besvär som ljusterapi har effekt på är:

Hur många lampor innehåller Dr. Ninas mask för LED-ljusterapi?

Masken innehåller 128 högkvalitativa LED lampor, som är indelade i 64 grupper. Varje grupp innehåller lampor med de olika våglängderna:

Så fungerar det

Visste du att det faktiskt var NASA som först utvecklade tekniken med ljus på olika våglängd? Det var när de experimenterade kring att odla växter i rymden som de upptäckte att tekniken också gav positiv effekt vid sårläkning. Idag är LED en säker och effektiv metod som används både på kliniker och hemma över hela världen. LED-ljuset innehåller inga ultravioletta strålar och är därför säkert att användas regelbundet.

Maskens ljusenergi riktar in sig på hudens olika lager på ett totalt icke-invasivt sätt och absorberas av cellernas mitokondrier. Det leder till att cellerna skapar mer energi och ökar sin produktion av kollagen och elastin.

De olika färgerna i LED ljusterapi

Du kanske har läst att LED-masker har olika färger som var och en är bra för olika problem? Men faktum är att de enda färgerna man behöver är rött och blått – dessa täcker in alla områden som de olika färgerna ibland sägs göra. Det röda ljuset penetrerar samtliga av hudens lager och det blå ljuset behandlar ytan.

Effektiviteten stärks av seriösa studier.

Röd LED:
Blå LED:

Biverkningar med ljusterapi

LED light therapy är en smärtfri behandling utan några negativa biverkningar. Tvärtom är det många som testat masken som lovsjunger den redan efter ett par användningar och vi är glada att kunna erbjuda den i vårt sortiment.

Vågar du testa?

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.