Vilken behandling är bäst för hudföryngring i ansiktet?

Den bästa behandlingen är den som passar just dig och dina behov. Alla är vi olika, och Dr. Nina erbjuder många olika behandlingar så alla kan hitta något som passar.

Innehållsförteckning

Det är vanligt att vilja få yngre hud i ansiktet

Med åldern tappar huden sin spänst, man får rynkor och huden i ansiktet upplevs slapp och hängande. Det är här åldern märks tidigast. Det är helt naturligt och kan ha helt genetiska orsaker, men rökning och överdrivet solande bidrar till att huden åldras i förtid. Ofta gör det att vi ser äldre ut än vad vi känner oss, och vi vet att om man bara får bort några av rynkorna skulle man känna sig mer i fas med sitt rätta jag.

Det är därför vanligt att vilja reducera rynkorna och få till en föryngring av huden i ansiktet. Här går vi igenom några av de absolut bästa hudföryngrande behandlingarna som vi erbjuder hos Dr. Nina. Fortsätt läsa för att se vilken behandling som passar dig bäst!

Har du mörka ringar under ögonen?

Hos oss är ansiktsföryngring möjligt utan kirurgi

Våra duktiga behandlare hos Dr. Nina erbjuder flera olika spännande och hudföryngrande behandlingar. Behandlingar som ger garanterad effekt helt utan kirurgi! Vi är snabba på att lära oss nya trendande behandlingsalternativ.

Men vad som upplevs som hudföryngrande beror också på vilka problem du har med huden och vad du vill uppnå. Vill du ha jämnare hudton, mindre rynkor, lyster eller en uppstramande effekt? Allt detta bidrar på sitt eget vis till att huden i ansiktet får en boost och ger ett yngre intryck.

Våra bästa hudföryngrande behandlingar

  • PRF passar dig som vill ha en föryngring av huden enbart med hjälp av din kropps egna fantastiska, cellförnyande egenskaper.
  • Botox passar dig som vill ha en trygg behandling som funnits länge, och i princip frälser alla som testar!
  • Fillers passar dig som vill släta ut rynkor och samtidigt tillföra fukt och volym. Effekten syns direkt.
  • Biostimulators passar dig som önskar volym som en filler men även tightare hud och kollagen stimulerande effekt.
  • Dermapen Passar dig som framförallt vill behandla porer, ärr och oregelbundenheter eller önskar preventativa behandlingar för att hålla hudstrukturen fräsch och fast.
  • Microtox passar dig som vill ha en spännande variant av botox, och vill ha jämnare hudton, mindre porer och talgproduktion.
  • Sunekos passar dig som vill ha hjälp med huden under ögonen, minska rynkorna där och reducera de mörka ringarna.
  • Trådlyft Passar dig som inte vill ha någon volym utan vill minska på skuggningarna i ansiktet så som nasolabial veck, marionettlinjer eller hamsterpåsar.
  • LED-mask passar dig som vill ge maximal energi åt hudcellerna att reparera och förnya sig själva för en naturlig anti aging behandling du kan utföra hemifrån.

Vilken behandling väljer du?

Kontakta Dr. Nina för hudföryngrande behandlingar

Boka tid för en konsultation där vi går vi igenom dina önskemål och vilken hudföryngrande behandling som passar dig bäst.

Vill du se fler bilder? Kolla in vår instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.