Rynk Behandling

Behandling mot rynkor är en av våra absolut populärast behandlingar och den som någon gång har prövat detta förstår nog varför! Det är helt genialiskt! Behandlingen kan förbättra både ditt inre och yttre på bara några minuter! Låter det lite konstigt? Låt mig specificera.

Genom att placera ett muskelavslappnande medel i våra muskler kan vi uppnå en rad olika resultat. Till exempel minskar det på våra rynkor i ansiktet och vi kan se många år yngre ut! Yey!

Din inre hälsa och välmående kan också bli bättre av att sätta muskel läkemedlet i muskler som du går runt och spänner på. Som till exempel käken eller glabellan (argrynkan). Då slipper du huvudvärk och känner dig lättare i ansiktet.

Man har till och med gjort studier på att muskelavslappnande medel i agrynkan kan hjälpa mot depressioner. Går du inte runt och spänner på din arga rynka hela dagarna, ja, då mår du tydligen bättre inombords med.

Hur går en rynk behandling till?

Vi kikar på hur dina muskler ser ut i aktiverat och avslappnat läge. Punkterna som ska behandlas markeras och sedan injicerar vi små muskelavslappnande medel där det behövs.

Gör det ont?

Behandlinger går snabbt och gör inte särskilt ont. Nålarna som används är väldigt tunna, och smärtan kan efterliknas akupunktur.

När ser man resultat?

Resultatet kommer smygandes efter ett par dagar, och tar upp till 10-14 dagar för full effekt.

Hur ser man ut direkt efter rynk behandling?

Precis efter behandlingen kan du få små röda prickar på huden som går ner efter några minuter. Du kan därför fortsätta din dag precis som vanligt efter behandlingen eller gå till jobbet.

Det är därför rynk behandling kallas för ”the lunch break treatment” i USA.

Hur ser man ut direkt efter rynk behandling?

Precis efter behandlingen kan du få små röda prickar på huden som går ner efter några minuter. Du kan därför fortsätta din dag precis som vanligt efter behandlingen eller gå till jobbet.

Det är därför behandlingen kallas för ”the lunch break treatment” i USA.

Hur länge håller en behandling?

En behandling håller mellan 3-6 månader och håller oftast längre och längre ju fler gånger man behandlats. Behandling mot svettning håller 6-15 månader.

Det är därför behandlingen kallas för ”the lunch break treatment” i USA.

Är rynk behandling farligt?

Vissa kunder känner sig lite rädda inför sin första behandling. Men man kan då tänka på att medlet är ett väl beprövat läkemedel som även används inom sjukvården, till exempel på barn för att behandla spacticiteter och muskel kramper.

I sjukvården används de i mycket större doser än de vi ger i ansiktet. Så så länge du går till en säker klinik med kunskap och erfarenhet av ämnet är riskerna få.

Vad kan man få för biverkningar med rynk behandling?

Biverkningarna man kan få utav en anti-rynk behandling är relativt få och ofta övergående. Mindre blåmärken kan förekomma om man kommer åt något kärl.

Vissa personer har även en tendens att känna en tyngd i pannan de första veckorna efter behandling i pann muskulaturen.

Detta är övergående och har man upplevt det kan man ta aningens mindre dos vid nästa behandlingstillfälle för att minska på tyngdkänslan.

I sällsynta fall kan medlet komma i kontakt med en nerv som kontrollerar ögonlocket. Då kan man få en tillfällig ptos; snett hängande ögonlock. Det är därför viktigt att inte träna 24 h efter  behandlingen så inte detta sker.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen är det bra att undvika att ligga ner på ett par timmar, undvika direkt sol, solarium eller extrema temperaturer på ett dygn.

Träning ska också undvikas i 1-2 dygn. Du ska helst inte göra några ansiktsbehandlingar eller ansiktsmassage på 3-4 dagar.

Allt detta ska man tänka på så att medlet inte migrerar från de punker som injicerats.

Blir man helt stel utav behandlingen?

Det går att anpassa doser efter dina önskemål. Om du vill ha lite röresle kvar i dina muskler är det bara att säga till, så lägger vi lite mindre doser.

Kan man bli immun mot behandlingen?

I sällsynta fall kan vissa bli immuna mot medlet, särskilt om man behandlas allt för ofta. Det bör därför gå minst 3 månader mellan dina behandlingar.

Det finns dock en ny sorts muskelavslappnande medel, som man inte kan bli immun mot, och som vi kan beställa om du upplever att du inte längre får önskad effekt utav din behandling.

Kan man förstora läpparna med muskel avslappnande medel?

Om du upplever att din överläpp försvinner när du ler, kan en behandling få läppen att synas mer vid leende. Man kan också lyfta upp läpp konturen en aning.

Läpparna blir alltså inte större, utan mer utav läppen syns. Vill du ha större läppar är fillers med hyaluronsyra ett bättre alternativ.

Jag vill tatuera ögonbrynen, vad ska jag tänka på med min anti-rynk behandling då?

Vi rekommenderar att du först tatuerar ögon brynen så att de befinner sig i sitt naturliga tillstånd när tatueraren ritar upp formerna. Du kan sedan utföra rynk behandlingen 2 veckor efter tatueringen.

Jag planerar på att bli gravid, kan jag utföra behandlingen då?

Det är helt ok att göra en rynk behandling om du försöker att bli gravid eller genomgår IVF.

Det är dock bra om du är säker på att du inte är gravid, då alla skönhets behandlingar skall undvikas vid graviditet och amning.

När ska man inte behandlas med rynk behandling?

Man ska undvika  behandlingar om man har neurologiska sjukdomar. Man ska inte heller ha infektion på området som ska behandlas utan det är bättre att vänta till att det läkt ut.

Dela Denna Sida
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp